Hallon och hallonodling

Våra länkar:

Har du fått mördarsniglar i din odling?
Hos Snigelfri.se » finns Nematoder att köpa direkt från generalagenten.
Biologisk och giftfri bekämpning!
Adlibris
"Adlibris är en privatägd bokhandel som säljer svensk och engelsk fack- och skönlitteratur till 30-50% reducerade priser jämfört med den ordinarie handeln. Vi är mycket måna om att hålla priserna så låga som det bara är möjligt med de förutsättningar som finns i Sverige, vilket också har visat sig i olika jämförelser där vi blivit bäst i test."
 
Allt om mat
"Allt om mat är nordens största mat- och vintidning. Allt om Mat vänder sig till alla matintresserade. Tidningens uppgift är att inspirera läsaren till att prova nya kulinariska sensationer i köket."
 
Alternativ.nu
"Alternativ.nu är en hemsida för praktisk kunskap om självförsörjning. Här kan vi som är intresserade av småskalig odling och djurhållning, ekologiskt byggande, alternativ ekonomi och hantverk träffas och utbyta kunskaper med varandra."
 
Allt om Trädgård
"Allt om Trädgård  - Sveriges största trädgårds-tidning."
 
Lantbrukets Affärstidning - ATL -
"Lantbrukets Affärstidning - ATL - kommer ut två dagar i veckan, tisdag och fredag. I den hittar du bland annat nyhetsartiklar med anknytning till jord, skog och landsbygd och ett 40-tal sidor annonser om bland annat lantbruksmaskiner, inomgårdsutrustning, skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, dieselbilar och djur."
 
Blomstertorget
"Blomstertorget erbjuder ett brett utbud av begagnad trädgårdslitteratur. I vår databas finns såväl äldre som nyare titlar uppdelade i kategorier för att underlätta sökandet."
 
Fritz Blommor
"Fritz Blommor bildades 1935 av Ture Fritz. Idag ägs och drivs Fritz Blommor av bröderna Roy och Kurt Fritz. Sedan starten har företaget utvecklats från handelsträdgård till fullsorterad blomsterhandel med egen odling."
 
Föreningen Sesam
"Föreningen Sesam är en ideell förening som genom praktiskt arbete verkar för att bevara den mångfald som finns bland köksträdgårdens och åkerns växter. Det centrala i föreningens verksamhet är fröodling av de frösorter som inte omfattas av de kommersiella frö-firmornas intresse."
 
Gunnels ord & jord
"Gunnels ord & jord Nu börjar jag (Gunnel Carlson) livet som frilansande trädgårdsjournalist efter tio år med Gröna rum. Därför känns detta som ett extra spännande år. Ord och jord, det är mina viktigaste beståndsdelar i det livet. På den här sidan kan du som vill läsa mer om mina tankar om trädgård och få veta vilka ämnen jag gärna håller föredrag om. Här står en del om de böcker jag varit med och skrivit. Du kan få veta mer om mina egna rötter, i plantskolemyllan i Blekinge. Och varför inte gå en runda med mig i min egen skånska trädgård? Allt eftersom årstiden växlar."
 
Halmstads Turistbyrå
"Halmstads Turistbyrå Här har du nära till härliga stränder, djupa svampskogar och fina fiskevatten. Det är inte många meter mellan golfbanorna och till flygstationen kan man i princip gå! Vi berättar om resvägar, boende, utflyktstips, evenemang och mycket mer."
 
Jordbruksverket
"Jordbruksverket är regeringens expertmyndighet på det jordbruks- och livsmedelspolitiska området och har ett samlat sektorsansvar för jordbruk, trädgård och rennäring."
 
Land Lantbruk
"Land Lantbruk är LRF:s medlemstidning och lantbrukets ledande fack- och nyhetstidning inom jord- och skogsbruk. Med nio distriktsredaktioner från Höör i söder till Luleå i norr är Land Lantbruk landets mest lokala rikstidning."
 
Odla.nu - Din trädgård på nätet!
"Odla.nu - Din trädgård på nätet! är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av trädgård och odling. Odla.nu är dessutom Sveriges största trädgårdssajt med över 1000 sidor med odlingsbeskrivningar för köksväxter, kryddväxter och bärväxter, artiklar om allt från sniglar och rådjur till pelargoner och trädgårdsdammar. Flera gånger i veckan tillkommer dessutom nya artiklar, krönikor, bokrecensioner m.m."
 
Rångedala Plantskola
"Rångedala Plantskola ligger 10 km öster Borås
(Se skylt RV 40). Vi har ett mycket brett sortiment utöver katalogens. Besök vår Plantskola och fynda!"
 
Slottsträdgården Ulriksdal
"Slottsträdgården Ulriksdal Familjen Rappnes handelsträdgård, ligger vackert beläget bland de gamla ekarna i Ulriksdals Slottspark. Slottsträdgården bedriver högkvalitativ odling av krukväxter, perenner och annueller. Odlingen är unik på så sätt att du som kund kan följa det dagliga arbetet på nära håll. Dessutom får du gärna själv välja dina krukväxter direkt från odlingen."
 
Riksförbundet Svensk Trädgård
"Riksförbundet Svensk Trädgård med medlems-tidningen Hemträdgården, är en rikstäckande organisation med cirka 23000 medlemmar som är anslutna via en trädgårdsförening och 4000 medlemmar som är direktanslutna."
 
SLU/Alnarp - Sveriges Lantbruksuniversitet -
"SLU/Alnarp - Sveriges Lantbruksuniversitet - Sveriges Lantbruksuniversitet, institu-tionen för växtvetenskap, är en ny institution med forskning och undervisning på trädgårds- och jordbruksväxter och med ett särskilt ansvar inom SLU för hela trädgårdsområdet. Jordbrukssidan är i första hand inriktad mot sydsvenska förhållanden. Institutionen är lokaliserad till Alnarp men med en mindre del i Balsgård samt flera försöksstationer i södra Sverige. Totalt har institutionen ca 160 anställda och ett 50-tal doktorander finns knutna till institutionen."
 
Vi i Villa
"Vi i Villa är en tidning för dig som bor i hus och behöver information om husets underhåll och skötsel men även inspirerande råd om heminredning och trädgård."
 
Wapnö
"Wapnö är en mässa fylld med inspiration, tips och idéer, föreläsningar och demonstrationer. Det är en interaktiv mässa där besökarna själva får prova på olika saker. Till vårt förfogande har vi en gård fylld av liv och rörelse, vackra Wapnö Slott med slottsträdgård samt det otroligt charmiga Magasinet, vårt gamla spann-målsmagasin i korsvirke."
 
WWF
"WWF arbetar med att försöka lösa de problem som ständigt uppstår i vår natur samt att bevara mångfalden och rädda utrotningshotade arter. Bevara en levande planet för våra barn och barnbarn!"
 
ZETAS Finsmakarens Trädgård
"ZETAS Finsmakarens Trädgård erbjuder er Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter, samt det nyaste inom dekoration och inredning som förskönar din trädgård."
 


Vi finns med i Annonsrotation.se

Vill ni länka till oss med en banner (88x31 pixel)
finns koden att hämta här

Copyright © 2003-2024 Crucial Point AB